Små bananpandekager

Disse små pandekager er nogen jeg har fået opskriften på af min serevesøster, og de er geniale. Brug dem til brunch med ahornsirup over eller som et delelement i en dessert. I kombination med is bliver de ikke mindre geniale.

Tid i alt 20 min

Holdbarhed 1 dag

Antal

Ingredienser

2 æg

2 bananer

Fremgangsmåde

Sådan gør du:

Blend æg og bananer sammen i en lille mixer til det får en tyk, flydende konsistens.

Smelt en klat smør på en pande. Du skal ikke stege dem ved den hårdeste varme, det bliver de bare brændte af. Brug en lille sovseske til at hælde dej på panden. Pandekagerne skal være ca 7 cm i diameter. Vend dem forsigtigt med en spatel og en gaffel. Løft den lille pandekage lidt med gaflen, så du kan få spatlen ind under og vend den så heeelt forsigtigt.

Server med det samme. Hæld ahornsirup over, hvis de skal bruges til brunch, eller server med et par kugler is og lidt frugtkompot som dessert.

Velbekomme!