Okay – det er en tilsnigelse at kalde denne salat en grønkålssalat, men grønkål er jo supersundt og smager godt, hvis det ikke bliver for dominerende og for store stykker. Efter min mening. Her optræder den i bittesmå stykker sammen med alle mulige andre lækre ting og givermarkant og mørk smag til salaten. Velbekomme.
Tid i alt 40 min
Holdbarhed 2-3 dage
Antal 1 stor skål
Ingredienser
1 halvt spidskål
4-5 blade grønkål eller 3 håndfulde hakket, frisk grønkål fra pose
1 rød peber
1 sød frugt – æble eller nektarin
Pinjekerner
Feta
Fremgangsmåde
Snit eller riv spidskål og hæd den i en skål.
Blend grønkål til den ligner hakket persille. Bland den rundt med spidskålen.
Hak den røde peber og nektarinen eller æblet i små stykker og vend dem rundt med kålen.
Rist den mængde pinjekerner du kan lide og drys dem over salaten sammen med smuldret feta.