Kammerjunkere

Ingen koldskål uden kammerjunkere. Disse er selvfølgelig med rugmel og er sprøde og lækre. God bagelyst.

Tid i alt 30 minutter

Holdbarhed 14 dage

Antal 50 stk.

Ingredienser

50 g smør

70 g sukker

En knivspids salt

1 tsk vaniliesukker 

1 tsk bagepulver

1 æg

110 g fintsigtet rugmel fra Skærtoft Mølle

Fremgangsmåde

Bland rugmel, sukker, salt, vaniliesukker, bagepulver sammen.

Smuldr smørret ud i den tørre blanding til den ser ens ud.

Tilsæt ægget og ælt det hurtigt ind i dejen.

Pluk stykker af din dej på ca 4 g. Tril dem runde og sæt dem på bagepladen. 

Bag dem ved 160 grader varmluft i ca 16-18 minutter. De skal få lidt farve i kanten, ellers bliver de ikke sprøde.

Tag dem ud og lad dem køle af.

Velbekomme!