Lektiehjælp og privatundervisning

Anerkendende læringssyn

“I mit univers er der ingen læring uden trivsel.”

Derfor sørger jeg altid for at skabe et trygt og tillidsfuldt læringsrum med eleven, så han eller hun har mod på og lyst til at tage fat på nye opgaver og stofområder.

Ros og anerkendelse er vigtige værktøjer, når både børn og voksne skal lære.

Derudover kan det være vigtigt at tænke alternativt, når noget fagligt er svært at forstå for eleven. Der er mange veje til at få noget indlært, – og det er min opgave at finde den rigtige til dit barn.

Jeg har både børn, der kommer til en ugentlig lektion for at støtte op om et fag eller lektier, og så har jeg også børn, der af den ene eller anden grund ikke er i skole pt, som kommer til flere lektioner flere gange om ugen. Sammen med jer forældre, finder jeg ud af, hvad netop dit barn har behov for.

Kontaktoplysninger:

Nanna Herstrøm Sero

Email: nannahsero@gmail.com

Mobil: 61790769

Professionel hjælp til dit barn!

Jeg hedder Nanna Herstrøm Sero og er uddannet folkeskolelærer. Jeg har arbejdet i mange år i folkeskolen, hvor jeg både har haft indskolingsbørn, mellemtrinsbørn og udskolingsbørn. Mine primære undervisningsområder har været dansk, engelsk og tysk,  og så har jeg haft valgfag i spansk og fransk.

Jeg har også arbejdet med voksenundervisning i en stor dansk virksomhed, hvor jeg har undervist deres udenlandske ansatte i dansk sprog og kultur.

Under pandemien har jeg undervist online og er fortrolig med flere platforme, og hvordan man bedst muligt formidler i et onlineunivers.

Ud over min privatundervisning er jeg også yogainstruktør. Du kan finde mere om min yoga ved at klikke her

 
Find den rigtige vej for DIT barn

Når du har fundet ud af, at du gerne vil give dit barn lektiehjælp eller privatundervisning, så er det vigtigt at finde den rette til at undervise og hjælpe. Jeg holder altid et indledende møde med forældre og barn for at se, om kemien er der, så der er basis for et godt samarbejde. Du har ydermere mulighed for at fortryde de første fjorten dage, hvis det skulle vise sig nødvendigt.