Yoga

Yoga for alle aldre og alle typer

Herunder kan du finde de forskellige hold, jeg underviser på. Der er 3 forskellige niveauer:

Niveau 1: Dette er det letteste niveau at være med på. Vi starter altid med fokus på vejrtrækningen. Derefter varmer vi kroppen grundigt op, der er få skift fra liggende til stående og omvendt og øvelserne kan udføres af alle. Vi slutter af med en kort afspænding.

Niveau 2: Dette er det næstletteste niveau at være med på. Også her starter vi med fokus på vejrtrækning. Herefter varmer vi selvfølgelig kroppen godt op til at kunne udføre stræk og øvelser af middel sværhedsgrad. Vi slutter af med en kort afspænding.

Niveau 3: Dette er det sværeste niveau, jeg underviser på. Du kan sagtens være nybegynder på dette hold også, men måske behøver du lidt hjælp til at udføre øvelserne, eller du du når i starten måske kun til 1. eller 2. trin i de enkelte øvelser. Som på de andre niveauer starter vi med fokus på vejrtrækning, derefter varmer vi godt op, hvorefter vi går i gang med øvelserne. De sværeste øvelser her har ofte flere trin. Du kan derfor nøjes med et mindre svært eller krævende trin, hvis du har behov for det. Vi slutter af med afspænding.

 

Fælles for alle niveauerne er, at jeg prøver at nå de fleste områder i kroppen igennem hver gang. Dog med særlig fokus på ryg, nakke, skuldre og hofter.

 

Tirsdagshold aften

niveau 3

Kl 18.00-19.30

Holdet hører under Shape Fitness, og du kan komme på holdet ved at melde dig ind i Shape, eller du kan købe et klippekort og bruge et klip pr gang.

 

Virksomhedsyoga

Vil du give velvære og mental ro til dine medarbejdere? Jeg kommer ud til virksomheder med skræddersyede programmer og medbringer alt udstyr. 

Ring for et godt tilbud på 61790769 eller skriv på kontakt@yogabee.dk

Yoga er for alle - også for dig

Jeg hører tit folk sige, at de ikke er smidige nok til at gå til yoga. Intet kunne være mere forkert. Du skal ikke være smidig for at gå til yoga, – du BLIVER smidig af at gå til yoga.

Samtidig øger du din bevidsthed omkring vejrtækning og afstressning.

Til yogatimerne skal du have en yogamåtte eller et spejderunderlag, en lille pude og et tæppe med.

Du skal have blødt og behageligt tøj på, som du kan bevæge dig i.

Pensionistpriserne gælder på alle hold.

Studerende får samme rabat som pensionister.

Det siger en af eleverne:

I begyndelsen af vinteren 2019 kontaktede Nanna Sero mig og spurgte, om jeg ville være med som elev i et yoga undervisningsforløb. Jeg var ret skeptisk. Jeg så yoga som grænsende til noget religiøst. Jeg sagde imidlertid ja til udfordringen og skaffede også andre elever på min egen alder (75 år). 

Det blev en stor oplevelse. Vi gik alle seriøst til undervisningen, og jeg opdagede, at yoga ikke havde noget med religion at gøre, men mere mindede om gymnastiske øvelser eller bedre: Pilates. Nanna var en god instruktør: Når vi skulle lave øvelserne, og det krævede koncentration, kunne man høre det i hendes stemmeføring, og når man skulle slappe af, fremgik det også meget tydeligt af stemmeføringen. Vigtigt var også at lære noget om vejrtrækningen i forbindelse med at lave øvelse. Og her kunne man høre på instruktøren, hvordan man skulle trække vejret. Til slut – efter øvelserne – lå vi 5 -8 minutter på vore yogamåtter og slappede af med lukkede øjne og et tæppe over. 

Vi blev alle fem forbløffede over kursusforløbet og selvom vi kun havde 8 gange, lærte vi meget: Om udstrækning, balance og betydning af korrekt vejrtrækning, som gav sig udslag i en dejlig form for velvære. Der kom også et vist anstrøg af ro og balance med den afsluttende afslapning – man fik styr på sine forskellige tanker. Som en sidegevinst har jeg ikke længere problemer med at falde i søvn: Jeg bruger den vejrtrækning jeg lærte på kurset, og så melder søvnen sig hurtigt.

Jeg kan varmt anbefale Nanna som yogainstruktør.

Henning Boysen

Jeg har deltaget på Nannas yogahold mange gange og synes altid, at det er en rigtig god oplevelse, der gavner krop og sind!

Der er en imødekommende og behagelig atmosfære i Nannas timer, der er præget af et fint flow i øvelserne og en tålmodig og sikker instruktion, så man ikke er i tvivl om, hvad man skal og roligt kan lukke øjnene og rette energien indad.

Nanna rammer en meget fin balance mellem det blide og det let udfordrende gennem en god blanding af åndedrætsøvelser, mindfulness, gode lange stræk, og lettere styrkeøvelser, så alle kan være med. Samtidig er der masser af plads til forskelligheder, for som hun altid pointerer, så er man selv øverste myndighed på måtten, og skal deltage på en måde, som passer til ens egen krop.

En yogatime flyver afsted, og jeg forlader den altid med fornyet energi, men samtidig med ro i kroppen og i det altid travle hoved, som har fået en tiltrængt pause i de 90 minutter, timen varer.

Jeg kan på det varmeste anbefale Nanna som yogalærer!

Pernille Lassen

 

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du se de spørgsmål, jeg ofte får i min undervisning

Det er rigtigt, at yoga har forbindelser til hinduismen, men det er på ingen måde noget, du vil mærke noget til i den daglige yogapraksis.

Overhovedet ikke!!! Mænd har lige så meget brug for øvelser, der afspænder og smidiggør muskler og bindevæv.

Nej slet ikke. Øvelserne skal tilpasses den enkelte. Yoga er på ingen måde en præstationssport. I yoga arbejder du med at forene og skabe harmoni mellem kroppen og sindet.

Så springer du over dem. Din krop er den højeste autoritet på yogamåtten. Du skal aldrig presse dig selv til at gøre noget, der er ubehageligt eller gør decideret ondt. Du vælger, hvad du vil være med til.